Tükelda kurk ja ürdid, sega kokku kodujuustu, pipra ja soolataga. Pane sepiku peale kodujuustumass ja kaunista kuumsuitsuforelli ja ürtidega. Tomatid söö soovi korral grillitult.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Tükelda pisemateks tükkideks värske kurk, roheline paprika. Sega kodujuust koos aedviljadega, pigista massi sisse värsket lime või sidrunimahla soovi korral, lisa sool ja pipar, sega hoolikalt üheks massiks, lisa oliiviõli. Lisa kodujuustumass leivale koos veisevürtsisingiga ja serveeri rucola ja hernevõrsetega. Naudi külmalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda kurk ja ürdid, sega kokku kodujuustu, pipra ja soolataga. Pane sepiku peale kodujuustumass ja kaunista kuumsuitsuforelli ja ürtidega. Tomatid söö soovi korral grillitult.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Tükelda kurk ja ürdid, sega kokku kodujuustu, pipra ja soolataga. Pane sepiku peale kodujuustumass ja kaunista kuumsuitsuforelli ja ürtidega. Tomatid söö soovi korral grillitult.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Tükelda pisemateks tükkideks värske kurk ja sink. Sega kodujuustu sisse värske tükeldatud kurk, pigista massi sisse värsket lime või sidrunimahla soovi korral, lisa sool ja pipar, sega hoolikalt üheks massiks, lisa oliiviõli. Lisa kodujuustumass leivale koos veisevürtsisingiga ja serveeri Rucola ja hernevõrsetega. Naudi külmalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda kurk ja ürdid, sega kokku kodujuustu, pipra ja soolataga. Pane sepiku peale kodujuustumass ja kaunista kuumsuitsuforelli ja ürtidega. Tomatid söö soovi korral grillitult.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Serveeri kõik koos soojalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda kurk ja ürdid, sega kokku kodujuustu, pipra ja soolataga. Pane sepiku peale kodujuustumass ja kaunista kuumsuitsuforelli ja ürtidega. Tomatid söö soovi korral grillitult.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda kurk ja ürdid, sega kokku kodujuustu, pipra ja soolataga. Pane sepiku peale kodujuustumass ja kaunista kuumsuitsuforelli ja ürtidega. Tomatid söö soovi korral grillitult.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Tükelda pisemateks tükkideks värske kurk, roheline paprika. Sega kodujuust koos aedviljadega, pigista massi sisse värsket lime või sidrunimahla soovi korral, lisa sool ja pipar, sega hoolikalt üheks massiks, lisa oliiviõli. Lisa kodujuustumass leivale koos veisevürtsisingiga ja serveeri rucola ja hernevõrsetega. Naudi külmalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Tükelda pisemateks tükkideks värske kurk ja sink. Sega kodujuustu sisse värske tükeldatud kurk, pigista massi sisse värsket lime või sidrunimahla soovi korral, lisa sool ja pipar, sega hoolikalt üheks massiks, lisa oliiviõli. Lisa kodujuustumass leivale koos veisevürtsisingiga ja serveeri Rucola ja hernevõrsetega. Naudi külmalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Serveeri kõik koos soojalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Tükelda pisemateks tükkideks värske kurk, roheline paprika. Sega kodujuust koos aedviljadega, pigista massi sisse värsket lime või sidrunimahla soovi korral, lisa sool ja pipar, sega hoolikalt üheks massiks, lisa oliiviõli. Lisa kodujuustumass leivale koos veisevürtsisingiga ja serveeri rucola ja hernevõrsetega. Naudi külmalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Tükelda pisemateks tükkideks värske kurk, roheline paprika. Sega kodujuust koos aedviljadega, pigista massi sisse värsket lime või sidrunimahla soovi korral, lisa sool ja pipar, sega hoolikalt üheks massiks, lisa oliiviõli. Lisa kodujuustumass leivale koos veisevürtsisingiga ja serveeri rucola ja hernevõrsetega. Naudi külmalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Serveeri kõik koos soojalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Tükelda dattel ja avokado. Sega blenderis või sauvmikseriga avokado, dattel, kookospiim ja rasvatu kohupiimakreem. Lisa tükeldatud või sulatatud šokolaad. Soovi korral lisa magustajat.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Auruta või keeda herned. Keeda riis soolvees. Lõika kanafilee sobivateks tükkideks ja sega kokku teralise sinepiga, võib lisada veidi soola. Prae pannil oliiviõlis kanafilee. Koori avokado ja lõika sobivatekst tükkideks. Serveeri kanafilee riisi, herneste ja avokadoga.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda dattel ja avokado. Sega blenderis või sauvmikseriga avokado, dattel, kookospiim, munavalgepulber ja rasvatu kohupiimakreem. Lisa tükeldatud või sulatatud šokolaad. Soovi korral lisa magustajat.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Auruta või keeda herned. Keeda riis soolvees. Lõika kanafilee sobivateks tükkideks ja sega kokku teralise sinepiga, võib lisada veidi soola. Prae pannil oliiviõlis kanafilee. Koori avokado ja lõika sobivatekst tükkideks. Serveeri kanafilee riisi, herneste ja avokadoga.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Serveeri kõik koos soojalt.
Auruta või keeda herned. Keeda riis soolvees. Lõika kanafilee sobivateks tükkideks ja sega kokku teralise sinepiga, võib lisada veidi soola. Prae pannil oliiviõlis kanafilee. Koori avokado ja lõika sobivatekst tükkideks. Serveeri kanafilee riisi, herneste ja avokadoga.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Tükelda dattel ja avokado. Sega blenderis või sauvmikseriga avokado, dattel, kookospiim, munavalgepulber ja rasvatu kohupiimakreem. Lisa tükeldatud või sulatatud šokolaad. Soovi korral lisa magustajat.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või blenderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Tükelda pisemateks tükkideks värske kurk, roheline paprika. Sega kodujuust koos aedviljadega, pigista massi sisse värsket lime või sidrunimahla soovi korral, lisa sool ja pipar, sega hoolikalt üheks massiks, lisa oliiviõli. Lisa kodujuustumass leivale koos veisevürtsisingiga ja serveeri rucola ja hernevõrsetega. Naudi külmalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Taina jaoks klopi muna ja piim, lisa sool ja jahu. Hoia 1 tund külmkapis. Küpseta pannil õhukesed ülepannikoogid. Täidise jaoks pruunista sibul ja kanafileesingi kuubikud. Prae pannil 10 minutit. Lõika väikesteks tükkideks tomat ja viilutatud juust. Lisa pannile toorjuust, viilutatud juust ja muud maitseained. Tõsta täidis pannkookidele koos tomati tükkidega ja keera rulli.
Koori kartul ja keeda soolvees. Prae pannil sibul ja hakkliha, maitsesta soovitult. Sulata 2-4dl kuumas vees aedviljapuljong ja lisa pannile, kuumuta keemiseni. Lisa hapukoor ja sega hoolikalt. Maitsesta soovitult ja lisa ürte. Serveeri keedetud või aurutatud peediga.
Keeda õrnalt bulgur soolvees. Pese külma veega punased ja valged oad, nõruta hoolikalt. Tükelda avokado.Vala kaussi keedetud ja nõrutatud bulgur, oad, kodujuust ja avokado. Sega kokku. Sega kodujuust värske rohelise sibulaga, maitsesta soovitult. Lisa bulguri-oa segule.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni see muutub läbipaistvaks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa riis ja sulata vees puljong. Lisa kuum puljongivesi segule, lisa sidruni koort ja tomatipüree. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult 45 minutit või kuni liha ja riis on pehmed. Kui vaja, lisa hautamise ajal vett. Maitsesta hakitud peterselli ja pipra- soolaga.
Võta külmutatud hernes sulama. Koori kartulid, lõika sobivateks tükkideks ja keeda soolvees. Puhasta ja tükelda sampinjonid ja prae oliiviõlis/grilli soolaga kõrgel kuumusel. Tükelda porrulauk ja suitsutatud kanafilee. Lase keedetud kartulitel jahtuda ja sega kõik koostisosad kokku.
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa herned supile, keeda mõni minut. Lisa lõhekuubikud, ürdid ja kalapuljong, keeda veel natukene. Lisa tükeldatud ürdid, vürtspipar ja vajadusel soola Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Sega kokku kõik koostisosad hoolikalt. Jälgi, et munavalgepulber ei jääks tükiliseks. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö. Naudi külmalt.
Tükelda dattel ja avokado. Sega blenderis või sauvmikseriga avokado, dattel, kookospiim, munavalgepulber ja rasvatu kohupiimakreem. Lisa tükeldatud või sulatatud šokolaad. Soovi korral lisa magustajat.
Sega kokku kõik koostisosad ja sega hoolikalt või belnderda, pane kaanega anumasse. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Tükelda pisemateks tükkideks värske kurk, roheline paprika. Sega kodujuust koos aedviljadega, pigista massi sisse värsket lime või sidrunimahla soovi korral, lisa sool ja pipar, sega hoolikalt üheks massiks, lisa oliiviõli. Lisa kodujuustumass leivale koos veisevürtsisingiga ja serveeri rucola ja hernevõrsetega. Naudi külmalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Auruta või keeda herned. Keeda riis soolvees. Lõika kanafilee sobivateks tükkideks ja sega kokku teralise sinepiga, võib lisada veidi soola. Prae pannil oliiviõlis kanafilee. Koori avokado ja lõika sobivatekst tükkideks. Serveeri kanafilee riisi, herneste ja avokadoga.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Sega kokku kõik koostisosad hoolikalt. Jälgi, et munavalgepulber ei jääks tükiliseks. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö. Naudi külmalt.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Serveeri kõik koos soojalt.
Lisa blenderisse kõik koostisosad ja sega hoolikalt, vali ise kui palju soovid vett lisada.
Lisa kõrgemasse anumasse kohupiim, avokado, banaan, toorkakao, sidrunimahl ja püreesta sauvmikseriga üheks massiks. Lisa massi soovi korral vett, kui mass on liiga paks. Lisa magustajat, sest kakao on muidu kibe.
Auruta või keeda herned. Keeda riis soolvees. Lõika kanafilee sobivateks tükkideks ja sega kokku teralise sinepiga, võib lisada veidi soola. Prae pannil oliiviõlis kanafilee. Koori avokado ja lõika sobivatekst tükkideks. Serveeri kanafilee riisi, herneste ja avokadoga.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Purusta täistera kaerahelbed väiksemaks, kuid mitte täitsa jahuks. Vahusta kergelt munavalge, lisa vahustatud munavalge sisse toorjuust, kohupiimakreem ja sega veel. Lisa küpsetuspulber, kaerahelbed, näputäis soola ja kardemoni. Soovi korral lisa magustajat. Tükelda pirnid sõrme suuruseks tükiks. Vala puder ahjuvormi ja lisa peale tükeldatud pirn. Küpseta 180 kraadises ahjus 20-25 minutit. Raputa peale erütritoolist tuhksuhkrut.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Auruta või keeda herned. Keeda riis soolvees. Lõika kanafilee sobivateks tükkideks ja sega kokku teralise sinepiga, võib lisada veidi soola. Prae pannil oliiviõlis kanafilee. Koori avokado ja lõika sobivatekst tükkideks. Serveeri kanafilee riisi, herneste ja avokadoga.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Sega kokku kõik koostisosad hoolikalt. Jälgi, et munavalgepulber ei jääks tükiliseks. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö. Naudi külmalt.
Prae pannil suitsutatud kanafilee ja tomatikastmes oad. Prae pannil või keeda soolvees kanamuna. Rösti õhufritüüris või ahjus kirss tomat. Lisa soovi korral soola, pipar ja ürte. Rösti täisterasepik. Serveeri kõik koos soojalt.
Tükelda punane sibul ja sega kokku toorjuustu, soola ja ürtidega. Määri toorjuustu ja sibula segu täisterasepikule. Aseta peale viilutatud kurk ja soolalõhe. Soovi korral võid lisada peale ürte/idusid.
Prae võis pannil viilutatud õunad, kaerahelbed, lisa kaneel ja pähklid (pähklid võib soovi korral purustada) ja magustajat. Maitsesta kohupiim sidrunikoore ja magustajaga, vala õuna-kaerahelbesegu peale kohupiim.
Tükelda pirnid väiksemateks tükkideks. Vahusta munavalged kergelt, vala munavalge sisse kohupiim, toorjuust ja pirnitükid. Lisa kiirkerahelbed, näputäis soola ja kardemoni, soovitud koguse magustajat ja 1tl küpsetuspulbrit (helbed võib jahusemaks purustada näiteks blenderis). Sega hoolikalt üheks massiks ja vala mass ahjuvormi. Küpseta 180 kraadises ahjus keskmiselt 20 minutit. Soovi korral raputa peale erütritoolist valmistatud tuhksuhkrut.
Sega kokku kõik koostisosad hoolikalt. Jälgi, et munavalgepulber ei jääks tükiliseks. Hoia külmkapis 3 tundi või üleöö. Naudi külmalt.
Sepikut võib süüa, kus ei ole suhkrut ja on täisterast. Näiteks Fazeril on SÜDAMESEPIK.
Väherasvane seasisefilee on täiesti okei süüa. Kogus peaks olema sama kui muul lihal/kalal menüüs.
Seeni võib süüa, kuid väldime pigem manireerituid konserve, soovitan süüa ainult värskeid seeni.
Jah, võrdus täpsemalt sama kui riis/tatar/pasta/coucous/bulgur.
Kindlasti tuleks valida kõige väherasvasem. Rasva soovitan pigem süüa muudest toiduainetest näiteks pähklid, oliiviõli vms.
Soovitan maitsestamata Alma rasvatut kohupiimakreemi, lahjat tükilist kohupiima ja Mo Saaremaa rasvatut laktoosivaba kohupiima.
Samamoodi tasub valida kõige väherasvasem maitsestamata kodujuust, võite vabalt ise maitsestada ürtide ja kurgiga vms.
Kõik pähklitooted peaks olema 100% puhtad, ilma röstimata ja soolata. Kui sööte maapähklivõid siis kindlasti jälgige, et sinna ei ole lisatud palmiõli, suhkrut vms.
Selles toidus on 2 annust, võite selle poolitada ja teha sellest kaks toidukorda. See on tehtud nii selleks, et teil oleks rohkem võimalusi retsepte endale luua.
Sel juhul teil tuleb 5 toidukorda päevas, kuigi kavas on 4 toitu. Mõistlik on süüa 5 korda päevas, et veresuhkur püsiks tasane ja ainevahetus aktiivne.
Võite vabalt süüa hapukurki, kus ei ole eriti süsivesikuid, ei lisatud suhkruid ja see on võimalikult naturaalne. Kuid jälgige sisu kindlasti!
225g kartulit = 40g maisi
50g riisi / couscous / tatar / pasta = 40g maisi
Toorkaal 100g = x 3 töödeldud kujul
Üldiselt on nii, et kartuli kaal väga suurelt ei muutu, kui soovid olla kindel siis lahuta keedetud kartuli kogusest miinus 20-25%.
Ehk kui Sinu kavas on ette nähtud 100g kartulit, keedetuna see kogus on 75-80g.
Piima tohiks päeva jooksul tarbida 100-200ml, kuid kindlasti peaks see olema alla 2% rasvasisaldusega.
Tuunikala vees, mahe liivimaa lihaveise lihalõiked, Rakvere extra protein power hakkliha.
Huxol vedelik, mis on pea igas poes olemas ja lihtne kasutada, see magustaja on väga magus. Erütritool on kõige puhtam suhkruasendaja, sellega saab ka kõpsetada kuid samas ei ole erütritool nii magus, väljaarvatud kui hästi palju lisada seda. Kindlasti ei tohiks kasutada Steviat.
Toitumisplaani on valikud, mida võite valida kasvõi iga kord erineva. Koosta endale sobiv menüü ja ole loov valmistamises. Päevas kokku 5 toidukorda. Soovitatav toidukordade vahe on 3-4 tundi. See võib olenevalt Sinu ajakavast siiski erineda.Kaalud on alati toor- või kuivkaalud. Soovi korral võid süüa 4 toidukorda, kuid sama palju kokku tuleb ära süüa nagu 5 toidukorras ette nähtud. Toidud 1 ja 5 on samad kogused. Toidud 3 ja 4 on samas kogused. Kasuta julgesti vürtse. Eriti tulised toidud on head termogeense toime tõttu. Väldi rohke soola ja suhkur/glükoosi sisaldavaid vürtsisegusid. Hommikul ärgates joo tühja kõhtu suur klaas vett, soovi korral värske sidruniga. Toidukordade järjekorda võid muuta vastavalt oma vajadusele, jälgi, et päevane kogud oleks kindlasti söödud. Mitte midagi kava väliselt. Saad ise kokku panna ette antud kogustest ja toituainetest omale toidukorra, kuid võid ka kasutada ette antud retsepte. Joo regulaarselt vett päeva jooksul. Soovitatav veekogus päevas on 1,5-2,5 liitrit. Kohvipiima kogus 200g max. Väherasvase piima kogus päeva jooksul kuni 200ml. *Cheat-meal, ehk üks toidukord kus sööd midagi muud Sinule meelepärast. Asendad selle ühe põhi toidukorraga ja vahepalaga. (näiteks toit 2 ja 3 VÕI 2 ja 5) *Magustaja Huxol või erütritool
Toitumisplaani on valikud, mida võite valida kasvõi iga kord erineva. Koosta endale sobiv menüü ja ole loov valmistamises. Päevas kokku 5 toidukorda. Soovitatav toidukordade vahe on 3-4 tundi. See võib olenevalt Sinu ajakavast siiski erineda.Kaalud on alati toor- või kuivkaalud. Soovi korral võid süüa 4 toidukorda, kuid sama palju kokku tuleb ära süüa nagu 5 toidukorras ette nähtud. Toidud 1 ja 5 on samad kogused. Toidud 3 ja 4 on samas kogused. Kasuta julgesti vürtse. Eriti tulised toidud on head termogeense toime tõttu. Väldi rohke soola ja suhkur/glükoosi sisaldavaid vürtsisegusid. Hommikul ärgates joo tühja kõhtu suur klaas vett, soovi korral värske sidruniga. Toidukordade järjekorda võid muuta vastavalt oma vajadusele, jälgi, et päevane kogud oleks kindlasti söödud. Mitte midagi kava väliselt. Saad ise kokku panna ette antud kogustest ja toituainetest omale toidukorra, kuid võid ka kasutada ette antud retsepte. Joo regulaarselt vett päeva jooksul. Soovitatav veekogus päevas on 1,5-2,5 liitrit. Kohvipiima kogus 200g max. Väherasvase piima kogus päeva jooksul kuni 200ml. *Cheat-meal, ehk üks toidukord kus sööd midagi muud Sinule meelepärast. Asendad selle ühe põhi toidukorraga ja vahepalaga. (näiteks toit 2 ja 3 VÕI 2 ja 5) *Magustaja Huxol või erütritool
OLE TÄPNE, JÄRJEPIDEV JA USU ENDASSE!